Android App

Твојата омилена обложувалница

Достапно, брзо и лесно!

Сакаш да направиш Брз тикет било каде и било кога?

MozzartBet апликацијата ти овозможува да ги користиш сите наши услуги 24 часа дневно!


 • Комплетна понуда за спортско обложување
 • Креирање на Брз тикет кој може да се уплати на било кое Mozzart уплатно место
 • Проверка на статусот на твојот тикет
 • Преглед и следење на одиграните тикети по денови
 • Сите резултати во живо на едно место
 • Онлајн уплата од каде било, во секое време!

… и уште многу друго


MozzartBet – дел од твојот живот

Упатство за инсталација →

Апликацијата Mozzart бара минимална верзија на Android 2.3.3! За да ја овозможите инсталацијата на апликацијата, треба да ја означите опцијата "UNKNOWN SOURCES" на вашиот мобилен телефон.

 • 1
  Апликацијата може да ја превземете овде
 • 2
  Следете ги инструкциите

Колачиња

За да Ви помогнеме да ја персонализирате содржината, да го прилагодите своето искуство, а со тоа да ни помогнете нам да го подобриме квалитетот на нишите услоги, Делта Бет Доо користи сопствени колачи и колачи од трети страни. Пребарувајќи по нашата Web страна прифаќате и ни дозволувате употребување на колачиња во согласност со нашата Политика за колачиња и Политиката за приватност.

Ок