Одговорно обложување

Игрите на среќа се многу забавни. Забавно е додека играте во границите на своите можности. Затоа водете сметка на своите парични можности и превземете одговорност за своето играње.

НЕКОЛКУ УПАТСТВА ЗА ОДГОВОРНА ИГРА:

  • Одредете сума која сакате да ја потрошите на забава.
  • Не ја преоѓајте границата која сте ја одредиле.
  • Ако забележите дека имате проблем со играта побарајте помош.

КОГА Е КРАЈНО ВРЕМЕ ДА ПОБАРАТЕ ПОМОШ:

  • Играте за да побегнете од грижите и одговорностите.
  • Играте игри на среќа за да ги решите своите финансиски проблеми.
  • Чувствувате дека не можете да престанете со играње без разлика на тоа дали победувате или губите.

АКО СВОИТЕ ДЕЛА ГИ ПРЕПОЗНАЕТЕ ВО ПОВЕЌЕ ТОЧКИ, ВЕ СОВЕТУВАМЕ ДА ПОБАРАТЕ СТРУЧНА ПОМОШ ВО НЕКОИ ОД СЕРТИФИКУВАНИТЕ УСТАНОВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ ЗАВИСНОСТИ!!!

МАЛОЛЕТНИЦИ:

На лицата помлади од 18 години не им е дозволена можноста за обложување на сајтот www.mozzartbet.mk како што е и со законот за игри на среќа прецизирано.

Во мерките за превенција кои ги применуваме се вбројуваат низа на проверки кои имаат за цел оневозможување на лицата помлади од 18 години да се обложуваат преку сајтот www.mozzartbet.mk.

Го задржуваме правото да побараме верификација на документите од било кој корисник и можеме да ја блокираме сметката се додека не биде доставен задоволителен доказ.

За да се спречи злоупотреба на туѓ налог, на родителите им советуваме да инсталираат дополнителен софтвер за филтрирање и ограничување на содржините.

Колачиња

За да Ви помогнеме да ја персонализирате содржината, да го прилагодите своето искуство, а со тоа да ни помогнете нам да го подобриме квалитетот на нишите услоги, Делта Бет Доо користи сопствени колачи и колачи од трети страни. Пребарувајќи по нашата Web страна прифаќате и ни дозволувате употребување на колачиња во согласност со нашата Политика за колачиња и Политиката за приватност.

Ок