контакт

корисничка подршка
url http://help.mozzartbet.mk
e-mail help@mozzartbet.mk
Телефон: 070 270 200
Viber: 070 270 200
WhatsApp: 070 270 200

Колачиња

За да Ви помогнеме да ја персонализирате содржината, да го прилагодите своето искуство, а со тоа да ни помогнете нам да го подобриме квалитетот на нишите услоги, Делта Бет Доо користи сопствени колачи и колачи од трети страни. Пребарувајќи по нашата Web страна прифаќате и ни дозволувате употребување на колачиња во согласност со нашата Политика за колачиња и Политиката за приватност.

Ок